Over Deze Site

Duvelgazen.be: ik heb deze site samengesteld, om verzamelaars van Duvelglazen een overzicht te geven van welke glazen er bestaan. Natuurlijk bestaat er niet zoiets als een complete lijst, dus uw input is zeer welkom. Heeft u bepaalde informatie of een foto van een glas die u niet op de site terugvindt, stuur mij hier dan even een mailtje.

De glazen zijn in categoriën geplaatst. Over elk glas is er een uitgebreide omschrijving. Klik op een foto om deze te vergroten. Klik in het menu op 'glazen' als u liever de glazen in lijstjes ziet.

Linksonder vindt u een zoekmachine, om gemakkelijk en snel een specifiek glas te vinden. Typt u bijvoorbeeld 'Gentse Feesten', '2000' of 'willebroek' in, dan vindt u meteen alle glazen die ermee te maken hebben. Ook is er de optie om een glas + informatie meteen uit te printen of naar iemand te mailen.

U kunt ook een kijkje nemen naar welke glazen ik al in mijn collectie heb staan, maar ook welke ik nog zoek. Heeft u voor mij nog een speciaal Duvelglas staan, dan doet u mij er een enorm plezier mee, ook als ik ze al heb.

-Matty